"Onthoud nooit wat je gegeven hebt, vergeet nooit wat je ontvangen hebt"

Conflictbemiddeling middels mediation

Een conflict kan grote impact hebben op het functioneren van jou als persoon, zowel op privé vlak als op zakelijk gebied. Een mediator kan dan uitkomst bieden. Remco de Tombe heeft veel ervaring in conflictbemiddeling waarmee moeilijkheden snel en vakkundig worden opgelost. Door de juiste intentie tussen de partijen inzichtelijk te maken, met gezonde zakelijkheid en effectieve  onderhandeling wordt een passende oplossing bedacht die voor beide partijen naar tevredenheid zal zijn. Het grote voordeel van mediation is dat er geen juridische procedures worden opgestart waardoor veel tijd en geld wordt bespaard.

Mediation met behoud van de relatie

Het doel van mediation is niet alleen om het conflict op te lossen, maar ook om de relatie tussen de twee partijen in stand te houden en waar nodig te verbeteren. Remco de Tombe heeft voldoende creativiteit, kennis en ervaring in huis om de achtergrond en de onderliggende emoties van het probleem naar boven te halen. De belangen van beide partijen worden in kaart gebracht en vervolgens wordt er gezocht naar een passende oplossing. Zowel in de relationele sfeer als op zakelijk gebied kan mediation van grote waarde zijn, aangezien het behoud van de relatie voorop wordt gesteld.

Mediator in Limburg en Brabant

Remco de Tombe is werkzaam als mediator in de provincie Brabant en Limburg. Door zijn ervaring in verschillende vormen van coaching is hij in staat door te dringen tot de kern van het probleem. Doordat de mediator als neutrale partij in het conflict staat, zullen de belangen van beide partijen worden behartigd. Waarom zou je langer met een probleem rondlopen terwijl je het snel en vakkundig kunt oplossen met behulp van mediation?
Ben je op zoek naar een mediator in Limburg of Brabant? Dan kun je contact opnemen met Remco de Tombe van De Tombe Coaching.