"Ervaringen en inzichten krijgen pas hun waarde wanneer ze worden gedeeld"

Testimonials & Referenties

Remco de Tombe was in staat om binnen een uur mijn winkelmedewerkers zodanig te motiveren dat ze in het kwartaal daarna een plus van 25% hebben gerealiseerd van onze totale omzet.

Geraldo Winnik, DGA Best Business & Suit Sensation

Door de training persoonlijke effectiviteit is er balans ontstaan tussen werk, privé en de onvolkomenheden uit mijn verleden. Ik heb geleerd mijn persoonlijke meerwaarde te onderkennen en mijn energie effectiever te verdelen tussen werk en privé.
Vragen waarop ik voor de training een antwoord zocht waren:
  • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé?
  • Hoe haal ik meer plezier uit mijn werk en realiseer ik mijn persoonlijke ambitie?
  • Hoe kan ik meer opkomen voor mezelf zonder de belangen van anderen te schaden?
  • Hoe kan ik beter omgaan met mijn emoties en die van anderen?

Ervaringen tijdens en na de training:
  • Het programma is zeer flexibel, mensgericht en goed toegespitst op actuele behoeften
  • Het is concreet, diepgaand en persoonlijk. Ik ben veel over mezelf te weten gekomen
  • Door positieve feedback kreeg ik een heldere spiegel voorgehouden waardoor ik zelfbewuster ben geworden in denken, spreken, gedrag en handelen
  • In mijn werk en privé zie ik duidelijk de resultaten van deze training

Ir. Halil Toprak, Sr. Consultant/Sr. Projectmanager/Interim-manager

Gedurende een moeilijkere periode in mijn leven, zowel zakelijk als privé, ben ik geattendeerd op de mogelijkheden van coaching door Remco.
Het bijzondere aan hem is dat hij respectvol maar zeker ook door zijn directe wijze van coachen, er snel en effectief zelfinzicht ontstaat in het persoonlijk ontwikkelingsmodel.
Hij maakte mij inzichtelijk dat goede constructieve relaties pas mogelijk zijn wanneer je een goede relatie met je zelf hebt. Door minder veroordelend naar me zelf te zijn, ontstond meer begrip en zelfaanvaarding waardoor ik de ander ook beter kon accepteren. Ik leerde meer naar mij zelf te luisteren waardoor ik beter naar anderen kon luisteren. Om deze redenen kregen mijn zakelijke relaties een veel persoonlijker en open karakter. Er kwamen in het klantcontact meer zaken boven tafel waardoor ik effectiever mijn producten en diensten kon aanbieden. Wat zeker zo interessant was dat tijdens het coachingstraject mijn omzet al aanzienlijk begon te groeien en daarmee mijn zelfvertrouwen en uitstraling verbeterde.
Dagelijks ervaar ik dat voor veel mensen de tijd rijp is om met zichzelf geconfronteerd te worden. Die zijn bij Remco zeker aan het goede adres.

Niek Hamminga, Account Manager bij Hagamedical B.V.

In eerste instantie ben ik met Remco in contact gekomen als verkooptrainer voor onze winkels. Wat me toen meteen opviel was dat hij zich richt op het innerlijk: wie ben jij, waarom doe je… Enzovoort. De meeste trainers beginnen met ‘dit doe je niet goed’ en ‘dat moet je veranderen’. De verkooptraining was een spiegel voor mij en mijn team. Zelfs jarenlang daarna werden nog zaken uit deze training besproken.
Als personal coach heeft Remco mij diverse malen weten te doordringen en dus te motiveren hoe het leven met alle ins en outs begint bij je eigen-bewust-zijn.
Tijdens een groepscoaching heeft Remco, mij en mijn vrouw leren omgaan met Persoonlijk Leiderschap. Sta op, begin bij jezelf en denk na over bewust leven en je levensvisie.
De 7 bijeenkomsten waren bijzonder leerzaam en gaven ook een goed groepsgevoel.
Als MKB-adviseur train en begeleid ik andere ondernemers zowel in zakelijk als persoonlijk opzicht. Daarbij gebruik ik dagelijks datgene wat ik geleerd heb.

Pim Pera, MKB-adviseur

Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Remco. Het was voor mij een levenservaring die ik nooit had willen missen en waar ik vandaag de dag nog steeds op terug kan vallen. Het was heel prettig dat de sessies helemaal op mij persoonlijk waren afgestemd Ik heb aanmerkelijk meer inzicht gekregen in mijn persoonlijk bewustzijn. Ik heb geleerd positiefkritisch op mezelf te zijn en ben gaan denken in mogelijkheden i.p.v. in problemen. Hierdoor is mijn functioneren in zakelijk en privé opzicht enorm gegroeid waar mijn werkgever nu zeker de vruchten van plukt! Ik zou dan ook iedereen een coachingstraject willen aanbevelen want hier heeft echt iedereen baat bij.

Ramon Beckers, bedrijfsleider Durlinger Maastricht (Maaspoort)

Ik stond nog niet zo stevig in mijn schoenen en dit beïnvloedde mijn werk.
De eerste sessies gingen voornamelijk over het verleden. Er waren dingen die ik nog steeds niet had verwerkt waardoor ik woede bleef houden naar bepaalde mensen toe. Gedurende het coachingstraject leer je dit te verwerken en hoe je ermee om kunt gaan. Je leert ook veel over jezelf. Dit is niet altijd leuk om te ervaren maar het is wel de realiteit en dus verrijkend. Ik ben duidelijk veranderd en kijk tegen veel dingen nu anders aan. Ik ben nu meer in staat om verantwoordelijkheid te nemen waardoor ik de leiding heb gekregen over een grotere winkel. Ik ga nu anders te werk en durf nu eindelijk mijn mening te zeggen. Zowel in privé als in zakelijke situaties krijg ik dit vaak terug als positieve feedback. Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan.

Vivian Kurstjens, bedrijfsleider Durlinger Venlo

In de huidige maatschappij van stress en verharding is het goed om op zoek te gaan naar en terug te keren tot jezelf. Je hoort het vaak `denk aan jezelf`. Jammer genoeg doe je dat vaak veel te weinig. Tijdens mijn zoektocht is Remco op mijn pad gekomen. Ik heb hem leren kennen als een warme persoonlijkheid en spirituele gids. Hij brengt op een verrassende wijze problemen, of zoals het tegenwoordig zo mooi heet ´uitdagingen`, terug naar de kern. Remco is een bron van inspiratie die je aanzet tot nadenken en handelen. Op gedreven wijze biedt hij mogelijkheden en kansen om tot nieuwe inzichten te komen.

Peter Kuijpers, Account Specialist bij Manpower uitzendorganisatie

Toen ik Remco voor het eerst ontmoette heeft hij diepe indruk op mij gemaakt.
Hij is namelijk in staat om tijdens een gesprek diep tot je door te dringen.
Tevens lukt het hem jezelf een spiegel voor te houden en je aan het denken te zetten om bepaalde dingen met andere ogen te bekijken, steeds met een positieve blik naar voren om je uiteindelijk beter te laten functioneren zakelijk maar uiteindelijk ook privé.
Hij geeft een richting aan maar je moet wel zelf de keuze maken welke kant je op wilt, hij begeleidt je daar goed in.
Door de intensiteit van de gesprekken heb je wel tijd nodig om bij te komen nadien. Als persoonlijke begeleider is hij erg goed.
Ik kijk met plezier terug op de gesprekken met Remco

Kor van Gijssel, hoofd opleidingen Reaal Verzekeringen

Vorig jaar ben ik een individueel coachingstraject met Remco aangegaan. Tijdens deze gesprekken heb ik geleerd meer vanuit de rust te functioneren waardoor mijn persoonlijke effectiviteit aanzienlijk is toegenomen. Bovendien heeft hij me laten ervaren dat ik meer persoonlijk leiderschap mag tonen zowel in het zakelijke als in de privé-sfeer. Ik heb Remco leren kennen als een stabiele man die iedereen in zijn/haar waarde laat. Hij zal nooit iemand veroordelen. Om deze redenen ontstaat een hechte vertrouwensband waardoor je geen gene voelt om bepaalde onderwerpen aan de orde te stellen. In dat proces kan hij zeer goed invoelen, luisteren en anticiperen. Hij heeft mij de kans geboden om als persoon te groeien. Hier blijf ik hem dankbaar voor.

Maurice Urlings, assistent bedrijfsleider Durlinger Maastricht (centrum)

Referenties


Bedrijf l Contactpersoon Functie
Roobol Woontextiel B.V. Dhr. M. Begeer Commercieel Directeur
Best Business & Suit Sensation Dhr. G. Winnik Directeur/G.A.
Holtrop Dhr. J.M.J. Wieringa Directeur
Decorette B.V. Dhr. K. Rink Directeur
Van Hooft Beheer B.V. Dhr. H.A.A. van Hooft Directeur/G.A.
Roobol Keukens B.V. Dhr. G. Kroonen Algemeen Verkoopleider
De firma Geels Dhr. G. Geels Directeur
Ikea Delft Mevr. C. Ramstedt Teamleider
Hoyng Nederland B.V. Dhr. J.W. van Druten Directeur
Durlinger Schoenbedrijf B.V. Dhr. R. Durlinger Directeur
Reaal Verzekeringen Dhr. K. van Gijssel Hoofd Opleidingen
Hagamedical B.V. Dhr. N. Nanninga Account Manager
+ diverse particuliere coachingstrajecten
Neem hier contact met mij op