"Wie het al denkt te kennen, blijft zelf in gebreke"

Life coaching

Vind je het lastig om keuzes te maken? Voel jij je soms leeg en weet je niet precies wat je wilt? Dan wordt het tijd om jouw leven weer in balans te brengen en je 'ware ik' te ontdekken. Ben je er klaar voor om het heft in eigen hand te nemen en eventuele problemen bij de basis aan te pakken? Met de hulp van een life coach is dit allemaal binnen handbereik. Zelfkennis is de sleutel tot een gelukkiger leven, dus gaan we de 'ware jij' naar boven halen. Dit proces wordt vakkundig begeleid door Remco de Tombe, een volleerd life coach die je alle handvatten biedt om tot een goed resultaat te komen.

Haal de twijfels weg

Het komt voor in álle stadia van het leven: twijfelen. Je twijfelt over je opleiding, keuzes die je hebt gemaakt of nog moet maken, je partner. Eigenlijk twijfel je over alles. Dit komt vaak voort uit het feit dat je niet precies weet wat je wilt. In de life coaching sessies worden je sterke en minder sterke  kanten belicht, waardoor jij jezelf beter leert kennen. Zo kun je de authentieke 'ik' ontdekken en kom je er achter wat je diepste passies en wensen zijn. Met deze kennis kun je betere keuzes maken, zowel op privé als zakelijk vlak. Het is belangrijk dat je het leven gaat leiden dat jij graag wilt en niet dat wat anderen van jou verwachten. Vergeet je eigen ambities en dromen niet door het drukke dagelijkse leven.

Life coach voor ondernemers

Naast life coaching op persoonlijk vlak, is De Tombe Coaching er ook voor ondernemers. Wanneer je niet tevreden bent over je leven op zakelijk gebied, is het tijd om ook hier veranderingen te maken. Bedenk waar je onzeker of niet tevreden over bent en wat je juist wel graag zou willen. Daarnaast kan ik je als life coach helpen om beter te communiceren en op een andere manier naar situaties te kijken. Hierdoor kun je als ondernemer groeien en bereiken waarvan je altijd hebt gedroomd.

Life coaching Brabant en Limburg

Vind je het tijd om je leven vorm te geven aan de hand van je diepste wensen? Wil jij je talenten ontdekken, ten goede benutten en gebruiken om persoonlijk te groeien? Remco de Tombe is de life coach (omgeving Eindhoven, Brabant, Limburg) die je gaat helpen om dit te bereiken. Door persoonlijke en resultaatgerichte sessies zul je voldoende zelfinzicht verkrijgen dat er voor zorgt dat je de grip op je leven terugkrijgt. Life coaching in Limburg/Brabant? Neem contact op met De Tombe Coaching!