"Wie het al denkt te kennen, blijft zelf in gebreke"

Personal business coach

Als ondernemer, manager of leidinggevende heb je veel aan je hoofd op het werk, maar je kunt bij bijna niemand echt je ei kwijt. Natuurlijk krijg je veel goedbedoelde adviezen, maar wat je écht nodig hebt, is iemand met ervaring en kwaliteiten om je goed te kunnen coachen. Een personal business coach zoals Remco de Tombe, voorziet precies in die behoefte. Door zijn ruime ervaring en expertise in executive coaching, personal coaching en andere vormen van coaching, kun je erop vertrouwen dat De Tombe Coaching je kan helpen om de focus terug te vinden. Ook bij onzekerheden, conflicten en het realiseren van doelen kan een personal executive coach uitkomst bieden.

Personal business coach bij het opstarten van een bedrijf

Je kunt bij De Tombe Coaching terecht wanneer je al een bedrijf hebt, maar ook wanneer je een bedrijf wilt opstarten. Remco de Tombe voorziet je van uitstekende adviezen en kijkt samen met jou naar wat je graag wilt bereiken en hoe je een succesvolle onderneming kunt opstarten. Heb je al een bedrijf en wil je graag leren hoe je hier nog succesvoller in kunt zijn? Dan reikt De Tombe Coaching je ook handvatten aan om bijvoorbeeld een betere leidinggevende te worden. Dit verhoogt je zelfvertrouwen, zorgt ervoor dat je beter leert communiceren en helpt je bij het nemen van beslissingen.

De juiste balans vinden

De combinatie van het persoonlijke en het zakelijke aspect, maakt het dat personal executive coaching een geschikte vorm van coaching is voor ondernemers, managers en leidinggevenden. Privé en werk hangen namelijk samen en wanneer de balans hiertussen niet goed is, heeft dit invloed op het functioneren. Ook kan een coach jou helpen om bepaalde twijfels weg te halen, bijvoorbeeld op het gebied van zelfvertrouwen. Alle factoren die je tegenhouden om succesvol te zijn, worden aangepakt. Daarbij kan een personal executive coach een luisterend oor en een kritische gesprekspartner zijn bij lastige zakelijke beslissingen.

Personal business coach in omgeving Brabant / Limburg

Heb je behoefte aan personal executive coaching zodat je met voldoende zelfinzicht en zelfvertrouwen kunt gaan ondernemen, managen en leiding geven? Heb je behoefte aan een kritische sparringpartner bij wie je ideeën kunt uiten? Neem dan contact op met De Tombe Coaching. Remco de Tombe is werkzaam in de omgeving Limburg en Brabant. Wil je graag een intake gesprek? Vul het contactformulier in en dan wordt er spoedig contact met je opgenomen. Voor gedegen personal executive coaching ben je hier aan het juiste adres.