"Je kunt een probleem niet oplossen op het bewustzijnsniveau dat het probleem heeft veroorzaakt"

Personal coaching in Limburg - Brabant

Ben je ontevreden? Voel jij je niet in staat om een andere wending aan je leven te geven? Aan zulke gevoelens van onvrede kunnen veel oorzaken ten grondslag liggen. Met personal coaching (Limburg / Brabant) van De Tombe Coaching kun je erachter komen waar de knelpunten zitten. Een personal coach zoals Remco De Tombe gaat samen met jou op onderzoek uit: je krijgt inzicht in wat jouw talenten en kwaliteiten zijn maar ook waar jouw behoeften liggen en wat jou tegen houdt om die te realiseren. Door jezelf een spiegel voor te houden en meer (zelf)bewust te worden, zul je met de hulp van een personal coach (omgeving Brabant/Limburg) de negatieve patronen doorbreken.

Leer omgaan met stressvolle situaties met hulp van een personal coach

Iedereen bevindt zich wel eens in een stressvolle situatie. Merk je echter dat dit regelmatig voorkomt en weet je niet meer hoe je hiermee moet omgaan? Dan is het tijd om hulp te zoeken. Personal coach Remco de Tombe reikt je handvatten aan om beter met deze situaties om te kunnen gaan. Er wordt gebruik gemaakt van de bestaande methodes voor coaching, maar hier wordt wel een eigen draai aan gegeven. Bij De Tombe Coaching wordt gebruikt gemaakt van een eigen werkwijze die erg succes vol is. Zoekt u een personal coach die inspeelt op de gesprekken die plaatsvinden en zich niet alleen vasthoudt aan de geschreven boeken, dan is Remco de Tombe de coach die je zoekt.

Zelfinzicht door coaching

De persoon die we nu zijn is een resultaat van ons verleden. Dit komt tot uiting in onze manier van communiceren, ons gedrag, onze houding en de manier van handelen. Door het verleden in context te plaatsen krijg je dus diepgaande kennis over jezelf als persoon. Middels De Tombe personal coaching (Limburg/Brabant) krijg je inzicht in hoe jij jezelf ziet en hoe andere jou zien. Door dit te vergelijken met hoe jij gezien wilt worden, kunnen er in de basis zaken worden aangepakt. Remco de Tombe is al vele jaren actief als personal coach in Limburg en Brabant. Door gebruik te maken van zijn expertise zul je snel tot resultaten komen.

Resultaatgerichte personal coaching in Limburg / Brabant

Personal coaching kan veel voordelen bieden op zowel privé als zakelijk vlak. Het doel is om je zelfbeeld te verbeteren, en daarbij een betere balans te creëren tussen werk en privé. Personal coach Remco de Tombe helpt jou om meer zelfinzicht en zelfvertrouwen te krijgen middels een resultaatgerichte aanpak. Zoek je een personal coach in Eindhoven en de omgeving daarvan (Limburg en Brabant)? Ben je klaar om jezelf écht te leren kennen? Neem dan contact op met De Tombe Coaching voor een intake gesprek.